Suport a la creació

A través del programa Suport a la Creació, el festival Píndoles ofereix acompanyament artístic a sis obres d’arts escèniques breus i inèdites de 15 minuts.  Aquesta línia aporta suport econòmic i artístic a les companyies per part d’un/ a professional en actiu membre de la companyia Els Pirates, La Virgueria o Projecte Ingenu. Per altra banda, el programa ofereix espai d’assaig en dues localitzacions concretes de la ciutat de Barcelona: la Lleialtat Santsenca i el Castell de Montjuïc.

Les obres van ser escollides a través d’una convocatòria i valorades per una comissió de textos formada per la Marta Buchaca, la Virgueria i Projecte Ingenu. Com cada any, els textos van ser llegits de manera anònima, mantenint la filosofia de seguir oferint igualtat d’oportunitats als dramaturgs/es. Tanmateix, aquest any com a novetat, el Píndoles va comptar amb el suport de l’equip del 15m2 per valorar les peces de dansa que es podran enguany al festival. 

D’entre les les propostes presentades, les seleccionades han estat les següents: 

Teatre de text:

  • Cadira de Braços de Júlia Boncompte i Irene Closas
  • Començar de Uri Callau
  • Gol Sud de Fèlix Casanelles
  • I si … de Cia. Narinant

Altres disciplines: 

  • El Tiet de Anton Coimbra 
  • Re-view. de Maria de Prada i Nia Torres 

Es podran seguir totes les novetats en relació als processos de creació a través de les xarxes socials @pindolesfestival! 

PROGRAMACIÓ
BASES
EL FESTIVAL EN IMATGES
PROGRAMACIÓ
BASES
EL FESTIVAL EN IMATGES