Sant Feliu de Guíxols: nova seu del Festival Píndoles

Els dies 13 i 14 de maig, la població de Sant Feliu de Guíxols se suma com a nova seu del Festival Píndoles, acollint les obres que han rebut suport a la creació i l’estrena de la Píndola de l’Institut Sant Elm, creada, dirigida i interpretada pels alumnes de 2n de Batxillerat Escènic. Així doncs, diferents racons singulars del voltant del Teatre Auditori Narcís Masferrer, esdevindran els escenaris per a les obres de teatre de text i altres disciplines que s’estrenaran en exclusiva al llarg d’aquests dos dies.

El divendres 13 de maig, durant el matí  diversos alumnes dels instituts de la localitat podran gaudir de 3 obres de teatre breu inèdites i un col·loqui post-funció dinamitzat amb les companyies. El dissabte 14 de maig, tindrà lloc el Festival per a públic general, obert a tothom amb la compra d’una entrada. Durant la vesprada hi haurà 6 estrenes que es representaran de manera simultània en diferents espais  singulars pròxims al teatre. Podeu consultar més informació sobre el festival al programa de mà que trobareu a continuació:

PROGRAMA DE MÀ

Mentoratge Institut Sant Elm 

Com a novetat d’enguany, en la vuitena edició del Festival Píndoles, s’inicia un nou projecte d’acompanyament artístic pels alumnes de 2n de Batxillerat Escènic de l’Institut Sant Elm (Sant Feliu de Guíxols). El projecte pretén oferir als joves una experiència professional completa, a través de la creació d’una obra de teatre breu que s’estrenarà el dia 14 de maig a Sant Feliu de Guíxols juntament amb la resta de peces seleccionades que han rebut suport a la creació. Per altra banda,  cal destacar que la píndola també es podrà veure el segon cap de setmana de juny al Castell de Montjuïc de Barcelona.

El projecte rebrà acompanyament artístic de la dramaturga i directora Sílvia Navarro, la qual facilitarà diverses sessions de mentoratge als alumnes per donar-los eines en les diferents fases de creació: ideació, guió, posada en escena, interpretació, etc. Sant Feliu de Guíxols s’ha sumat a aquest projecte, essent-ne coproductor i donant suport a la línia pedagògica del projecte.

REPORTATGE
EL FESTIVAL EN IMATGES
TOTES LES EDICIONS
EL FESTIVAL EN IMATGES
TOTES LES EDICIONS