CONVOCATÒRIA DE PECES ARTÍSTIQUES OBERTA 

S’obre la convocatòria per a la selecció de 12 propostes artístiques inèdites que formaran part de la programació de la vuitena edició del Festival Píndoles. De les seleccionades, 6 obres rebran suport a la creació i acompanyament artístic d’un/a professional del sector.

Es poden presentar obres de teatre de text, teatre d’objectes, dansa, cric o altres formats multidisciplinaris. Els espectacles han de tenir una durada fixa de 15 minuts en català o castellà i els requisits tècnics han de ser minimis o nuls. 

Les peces seleccionades es representaran els dies 10, 11 i 12 de juny de 2022 al Castell de Montjuïc de Barcelona, la seu habitual de Festival Píndoles. Tanmateix, aquest any com a novetat, algunes peces seran estrenades durant el mes de maig a Sant Feliu de Guíxols, la nova seu del festival per l’edició 2022. 

Finalment, cal destacar que les propostes seran valorades per una comissió formada per professionals en actiu del sector de les arts escèniques i el mateix equip organitzatiu del festival. Teniu fins al dia 23 de gener a les 23.59 h per participar.

Per a més informació, consulteu les bases completes de la convocatòria que trobareu a continuació:

CONVOCATÒRIA I BASES 2022