Aquest any com a novetat, el Píndoles col·laborarà per primera vegada amb el Festival 15 m2, un festival de microdansa itinerant que es realitza en espais no convencionals al voltant d’un eix temàtic i una localitat concreta, amb la voluntat de vincular la creació escènica amb el teixit cultural del territori. Aquest esdeveniment s’organitza des de Última vèrtebra, una plataforma d’investigació i recerca al voltant del moviment i el llenguatge escènic contemporani.

L’objectiu d’aquesta col·laboració és crear nous vincles amb altres festivals del territori i realitzar un intercanvi de propostes artístiques. És per això que l’equip de 15 m2 ens ha assessorat amb la selecció de les peces de dansa que s’estrenaran al Festival Píndoles 2022. Per altra banda, al llarg dels dies de festival al Castell de Montjuïc de Barcelona, es podrà gaudir d’una peça de dansa de la seva programació artística.

Per a més informació sobre el festival 15m2 podeu seguir-los a les seves xarxes socials: @festival15m2 o consultar la seva pàgina web:

www.festival15m2.cat