Us presentem l’equip Píndoles:

Maria Soler

Ha estudiat el Grau en Història de l’Art (Universitat de Girona) i el Màster en Estudis Teatrals (Universitat Autònoma de Barcelona, Pompeu Fabra i Institut del Teatre). S’ha format també en cursos de comunicació, urbanisme creatiu i gestió cultural. Ha comissariat i participat en diverses exposicions d’art contemporani, rebent diverses beques i premis. En el sector de la producció ha treballat al Festival Sismògraf d’Olot, a La Caldera Les Corts, amb la Cia. La Virgueria i actualment amb la Cia. La mujer del carnicero. Col·labora puntualment en projectes de mediació artística, destacant la seva feina com a educadora al Museu del Cinema de Girona o la curadoria del Bòlit Mentor (2019-2020) amb el projecte En construcció. Com a darrer punt, és cofundadora del col·lectiu La noia del monyo, amb qui actualment du a terme el projecte Espais púb(l)ics, entorn les perspectives de gènere en l’art urbà.

La Maria és la responsable de la comunicació, la redacció de continguts i la coordinació amb premsa, realitzant també tasques de producció i regidoria.

David Barrera

Diplomat en Turisme i en Ciències Empresarials (Universitat del Maresme, actual Tecnocampus – adscrita a la Universitat Pompeu Fabra) i Màster en Direcció d’Empreses Hoteleres (CETT – Adscrit a la Universitat de Barcelona). Ha treballat en el sector turístic i hoteler a Barcelona i com a docent del grau en turisme i del Màster en Direcció Hotelera al CETT i del grau en turisme la Universitat Rovira i Virgili. Des del 2014 s’interessa en la gestió i organització d’esdeveniments culturals, sent co-creador del Festival Píndoles. A partir del 2015 ha realitzat la distribució de diversos espectacles i ha coordinat projectes de l’àmbit teatral, com per exemple, les visites Castell&Teatre del Castell de Montjuïc.

En David és la persona responsable de la distribució de la Girapíndoles i de la gestió econòmica del projecte. A banda, és l’encarregat de la relació amb els programadors/es i dóna suport a la producció.

Anna Leal

Graduada en Comunicació Audiovisual per la Universitat de Vic (UVic – UCC) l’any 2019. Posteriorment ha cursat el Postgrau en Producció i Gestió d’Espectacles i Festivals, a la Universitat de Barcelona. S’ha format també en cursos online de protocol i planificació d’esdeveniments, en disseny i  gestió de projectes culturals i en accessibilitat en les arts escèniques. Ha estat fent pràctiques en gestió cultural a L’auténtica Teatro (abans Porta4) fent tasques de comunicació i gestió de l’escola. També ha estat donant suport al departament de Comunicació i Premsa del Grup Focus. Voluntàriament, des del 2017 forma part de la comissió de la festa popular de Les Caramelles de Súria, fent tasques de gestió, comunicació i producció. També és co-autora i productora de l’exposició fotográfica “Sexualitat Silenciada”.

L’Anna és la responsable d’apropar el Píndoles – Teatre breu per adolescents tant als centres educatius com als equipaments culturals. A més, dóna suport en tasques de comunicació i de producció del festival, així com de regidoria.

Nia Patón

Amant del teatre des de petita. S’ha format durant molt de temps com a actriu en escoles com Memory o El Col·legi del Teatre. En aquesta última institució entra en contacte amb el Festival Rbls de Barcelona i exerceix com a voluntària durant un parell d’anys gestionant les xarxes socials i als voluntaris durant els dies del festival. També forma part de festivals com el Mutis en l’àmbit d’actriu i de productora d’una obra de microteatre pròpia. Entra a la Universitat de Barcelona a estudiar Comunicació i Indústries Culturals per a poder aprofundir en la gestió i producció de productes teatrals.

La Nia és estudiant en pràctiques i dóna suport a la producció, dristribució i comunicació del Píndoles, realitzant també tasques de regidoria.

També treballen amb nosaltres:

Vanesa Gala

Estudiant en Integració Social per l’Institut Obert de Catalunya i graduada en dansa per l’escola Dance Emotion a Barcelona (2017), persegueix promoure la transformació i integració de la societat a través de les arts escèniques. Sent així, l’any 2019 cofunda el projecte sociocultural Wontantara Bcn, que neix amb l’objectiu de dinamitzar el teixit social mitjançant la cultura i les arts entre Barcelona i Guinea. Més tard, cursa el Postgrau d’arts escèniques i acció social a l’Institut del Teatre de Barcelona (2021). La seva experiència laboral s’ha centrat en l’educació, treballant com a auxiliar d’infants amb necessitats educatives en l’escola, com coordinadora de projectes d’estiu per a infants i camps de treballs dirigits a joves i com a professora de dansa contemporània i jazz.

La Vane és regidora d’espectacles tant del Festival com de la Gira.

Coaner Peramiquel

Graduada en Comunicació Audiovisual per la Universitat de Barcelona l’any 2022. S’ha format en gestió de continguts de xarxes socials a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) a través del curs Community Management. Ha fet pràctiques al departament de comunicació de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i a l’Associació de Mestres Rosa Sensat. També ha treballat al Festival Jardins Pedralbes. Actualment, està realitzant pràctiques com a ajudant de producció al programa Flaix Matí de la ràdio Flaix FM a partir de la beca Carnet Jove Connecta’t.

.

La Coaner és regidora d’espectacles tant del Festival com de la Gira.

Giulia Poltronieri

Gestora cultural des de 2008, ha treballat en nombrosos projectes culturals en l’àmbit de les arts escèniques i de la música. A dia d’avui és Directora del servei dels teatres de Terrassa Arts Escèniques de l’Ajuntament de Terrassa. Anteriorment ha sigut responsable de programació del teatre Atrium de Viladecans i del festival Al Carrer i, anteriorment, ha portat la gerència de La Central del Circ (una de les Fàbriques de Creació de l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona). Al llarg de la seva carrera ha desevolupat tasques molt diverses i que cobreixen casi tots els àmbits de la gestió cultural: des de la producció fins la gerència, passant per la distribució de companyies nacionals i internacionals i per la creació de festivals i projectes culturals. És professora del Postgrau en Producció i Gestió d’Espectacles i Festivals de la Universitat de Barcelona i realitza tasques de consultoria per diferents companyies i artistes. Finalment, col·labora activament amb diferents entitats de l’àmbit cultural, com l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya, de la que és co-presidenta.

La Giulia aporta una mirada externa al projecte, posant el focus en l’àmbit internacional.

Roser Casamayor

Graduada en Filologia Catalana (Universitat de Barcelona), Màster en Estudis Teatrals (Universitat Autònoma de Barcelona, Pompeu Fabra i Institut del Teatre) i Postgrau de Producció i Gestió d’Espectacles i Festivals (Universitat de Barcelona). Formada també en diversos cursos en dramatúrgia i participant com a ajudant de dramatúrgia i direcció en diferents processos creatius, entre els quals la posada en escena de Fiat Lux, de Tarta Relena, i Més lloc per a la fosca d’Elvira Prado-Fabregat i Carles Viarnès. Actualment, compagina els treballs de producció als festivals Poesia i + i TNT (Terrassa Noves Tendències), la programació del cicle Dijous Poètics a la Muriel amb diverses tasques educatives, d’assessorament lingüístic, investigació literària, creació i mediació sociocultural.

La Roser és regidora d’espectacles tant del Festival com de la Gira.

Òscar Llobet

Nascut a Barcelona l’any 1973, va estudiar disseny gràfic a l’Escola La Massana. Es va formar com a actor a l’Escola Nancy Tuñón i va complementant la seva formació amb cursos de dramatúrgia i interpretació a l’Obrador de la Sala Beckett. Soci creador de l’estudi de disseny gràfic Estudio Maravillas que des de fa més de 13 anys està especialitzat en branding, comunicació i marqueting digital y que treballa per empreses com Nestlé, Buitoni, Casas, La Salle i moltes més. Des de 2018 va deixar l’estudi i va començar a treballar com a freelance de disseny gràfic pel món cultural. És membre de la companyia de teatre La Virgueria i podeu consultar tot el que fa al seu web.

L’Òscar és el dissenyador encarregat de desenvolupar la imatge gràfica i corporativa del Píndoles, col·laborant així amb tots els projectes que se’n deriven.