Alberg Mare de Déu de Montserrat

Quan pensem en un alberg sovint creiem que és només un lloc destinat a l’allotjament de grups de nens sorollosos o de joves procedents de tot el món que s’hi reuneixen per fer festa. Al 2014 l’Alberg Mare de Déu de Montserrat va iniciar un projecte social i cultural per demostrar que un alberg pot oferir molts més serveis a la ciutadania, esdevenir un punt de trobada al barri i a la ciutat, i on la cultura pugui disposar d’un espai privilegiat.

És en línia amb aquesta declaració d’intencions que va néixer la col·laboració entre “Píndoles – Festival de microteatre fora del teatre” i l’Alberg Mare de Déu de Montserrat, esdevenint aquest darrer, la seu del festival.

L’Alberg Mare de Déu de Montserrat és un edifici històric d’arquitectura singular, entre modernista i neomoresca, construït al 1906 i situat entre els barris de Vallcarca i del Coll. La seva decoració i la riquesa vegetal del seus jardins, el converteixen en un lloc ideal per gaudir d’un entorn únic a la ciutat de Barcelona.

L’alberg forma part de la XANASCAT (Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya) i està gestionat per l’Agència Catalana de la Joventut.

Consulta com arribar-hi.

.

.

Xanascat - Píndoles festival de microteatre fora del teatrelogo Alberg Mare de Déu de Montserrat - Píndoles