Aquest any, com a novetat en la vuitena edició del Festival Píndoles – Teatre Breu en espais vius, Sant Feliu de Guíxols esdevindrà durant els dies 13 i 14 de maig la nova seu del festival acollint les obres que han rebut suport a la creació i tres estrenes més.

Durant el divendres 13 de maig, diversos alumnes dels instituts de la localitat podran gaudir de l’estrena de les obres: La Píndola, Gol Sud, I si.., les quals estran amagades en tres espais propers al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Tanmateix, els joves tindran l’oportunitat de participar en un debat postfunció amb les companyies per conèixer els processos creatius i una mica més sobre la professió teatral.

El dissabte 14 de maig, tindrà lloc el Festival per a públic general. Durant la vetllada es podrà gaudir de 6 estrenes que es representaran de manera simultània en tres espais singulars. En concret, es podran veure: Començar, Cadria de Braços, El Tiet, Mati Pérez, Re-view i Crits i Xurros amb Xocolata, una peca creada, dirigida i interpretada pels alumnes de segon de batxillerat de l’Institut Sant Elm.

Si voleu saber més detalls sobre el festival, consulteu el programa de mà que trobareu a continuació:

PROGRAMA DE MÀ