Contractació

L’èxit de públic i crítica i, sobretot, la qualitat de les propostes presentades, totes elles dutes a terme per companyies professionals, ens animen a voler compatir amb més públic l’experiència única de viure el teatre de prop en espais on ningú s’imaginaria veure-hi (ni fer-hi) arts escèniques.

Volem contribuir al creixement de l’oferta cultural catalana, i a l’augment de l’interès pel teatre dels seus habitants. Sense oblidar que una de les nostres principals apostes és la de creació de nous públics. Estem convençuts que tenim la fórmula per fer-ho possible. Per experiència sabem que el microteatre en espais singulars té molt bona acceptació entre el públic (per la frescor de la proposa amb microobres de 15 minuts, per presentar diferents gèneres i temàtiques en una sola sessió, per jugar amb els espais…) i pensem que és una molt bona opció de cara a captar nous adeptes teatrals. Per això no només pensem en programació adulta, sinó que és una proposta adequada també per a un públic juvenil, a partir dels 15-16 anys.

I ho volem fer amb una programació de luxe i ben variada: drama, comèdia, thriller… tenim propostes per a tots els gustos amb un denominador comú: la qualitat.

LA GIRA
TEATRE BREU PER JOVES