Festival di Microteatro Bonsai

Des de l’any 2017, coorganitzem juntament amb Ferrara Off Teatro i l’Ajuntament de Ferrara, el Festival di Microteatro Bonsai, un festival de microteatre fora del teatre a Itàlia, concretament, a la ciutat de Ferrara. Aquest any es celebrarà la 3a edició del Festival els dies 4 i 5 de maig, programant un total de 10 espectacles de curta durada de disciplines diverses: teatre, dansa, circ, multidisciplinar o titelles, que es podran veure en espais no convencionals del Quartiere Giardino di Ferrara.

L’objectiu d’aquesta col·laboració és el de fer créixer el Píndoles més enllà de les nostres fronteres, crear nous vincles i intercanviar propostes. En la passada edició 2018, la píndola Que algú apagui el llum, escrita per Sívia Navarro i interpretada Júlia Santacana i Lluís Marquès, va formar part de la programació del Festival Bonsai. Aquest any, ha estat sel·leccionada l’obra Aquest sol, hi és per a tots?, guanyadora del premi del públic en la 4a edició del Festival Píndoles.

Us animem a fer una ullada al projecte i a la programació de la propera edició. Pot ser una bona excusa per viatjar a Itàlia i descobrir nous formats escènics i racons singulars d’un dels barris de la ciutat de Ferrara.

VÉS AL WEB DEL BONSAI