Ja podeu consultar  l’avançament de les bases de la convocatòria de textos de teatre breu i de propostes curtes d’altres disciplines que s’estrenaran a la setena edició del festival

La convocatòria de presentació de propostes per l’edició del Festival Píndoles del 2021 s’obrirà durant el pròxim mes de gener i durant un període més curt de dies respecte a les convocatòries de les edicions anteriors. Tanmateix, només hi haurà un únic termini de presentació de propostes, per tant la mateixa convocatòria aglutinarà tant la presentació de peces de text, com de projectes d’altres disciplines (circ, dansa, teatre d’objectes, etc.).  Amb l’objectiu que dramaturgs/es i creadors/es puguin avançar en l’elaboració de les seves propostes, es fa públic un avançament de punts concrets de les bases que poden condicionar la redacció de textos i la creació de propostes:

  • Les obres poden ser de teatre de text, teatre d’objectes, dansa, circ o altres formats multidisciplinaris. 
  • Cada autor/a o creador/a podrà presentar exclusivament una proposta, la qual ha de ser inèdita i per tant, no s’ha d’haver representat mai en públic.
  • L’espectacle ha de tenir una durada fixa de 15 minuts. 
  • L’idioma de les peces de teatre de text podrà ser el català o castellà.
  • La temàtica de les peces és lliure, es pot tractar qualsevol tema sempre que es faci de forma respectuosa i gens ofensiva.
  • Direcció i interpretació han d’estar formats per un màxim de tres persones en total. Per exemple, si hi ha tres intèrprets, un d’ells ha de ser també el/la directora o el/la coreògrafa.
  • L’espectacle es representarà a la italiana, a l’aire lliure i per a un públic ampli. També s’haurà de poder representar en espais singulars amb un aforament reduït. Per tant, caldrà que l’obra es pensi contemplant dos tipus de muntatge diferent, tenint en compte les característiques dels diferents espais de representació mencionats.
  • Les propostes presentades han de tenir requisits tècnics mínims o nuls. 
  • Les obres de teatre breu hauran de presentar el text de forma anònima, les obres d’altres disciplines caldrà que presentin un projecte.

Seguiu atentes a les xarxes per a saber quan presentem la convocatòria de forma oficial i amb totes les informacions a tenir en compte. Per a més informació podeu enviar un mail a pindoles@pindoles.com.

TOTES LES EDICIONS
EL FESTIVAL EN IMATGES
TOTES LES EDICIONS
EL FESTIVAL EN IMATGES